Condicions del servei

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic ( “LSSICE”), posem a la seva disposició les condicions de venda relatives al preu de els productes / serveis que s’ofereixen a través del web agrpobla.com

Territori d’Aplicació

El lloc web agrpobla.com només permet la compra de productes que es lliuraran a la Península Ibèrica i Balears. Si volen fer una comanda amb entrega fora del territori peninsular o Balear, només ha de posar-se en contacte amb les nostres oficines a través del telèfon: (+34) 973 175 151 o per correu electrònic: cooperativa@agrpobla.com.

La política d’impostos i despeses d’enviament queda especialment exclosa de qualsevol comanda rebuda des d’altres territoris.

Preus

Els preus dels productes apareixen sempre amb els corresponents impostos aplicables en cada moment i concretament amb el corresponent percentatge d’IVA.

agrpobla.com es reserva el dret a modificar els preus a la seva discreció i sense previ avís.

Despeses d’enviament

Les despeses d’enviament es calcularan a 0,45 € per Litre, ports mínims per comanda 10,00 €.

A partir de 800 € ports gratuïts (Península i Balears)

Terminis de Lliurament

El lliurament es realitza un cop a la setmana, per tant, el lapse de temps entre la realització de la comanda i el lliurament de la mateixa, pot variar en funció del dia de la setmana en que s’efectuï.

Les condicions i terminis de lliurament poden veure alterades per circumstàncies de força major o de calendari, com ara la convocatòria de vagues en el sector del transport o la celebració de festes de caràcter provincial, regional o nacional.

Devolucions i Reclamacions

Per a qualsevol devolució o reclamació COOP DEL CAMP SANT ISIDRE LLAURADOR aplicarà la legislació vigent en cada moment.

agrpobla.com no atendrà devolucions de productes oberts o manipulats llevat que en la seva obertura s’apreciés defecte en les condicions de l’article que poguessin afectar al seu consum.

Les devolucions seran acceptades per qualsevol dels següents casos:

  • Desperfectes en el transport
  • Producte en mal estat no detectat per nosaltres

Per efectuar qualsevol reclamació o devolució poden contactar amb nosaltres mitjançant e-mail: cooperativa@agrpobla.com o telèfon: (+34) 973 175 151

COOP DEL CAMP SANT ISIDRE LLAURADOR intentarà en primera instància canviar els productes retornats. Si no ens és possible, s’abonarà l’import.

A l’efecte del que estableix la Llei de consumidors i dret de desistiment s’informa als usuaris que disposen d’un termini de set dies hàbils des de la recepció de la mercaderia per executar el dret de desistiment en els casos que estableix la llei.

El nostre compromís és atendre qualsevol reclamació dels nostres clients amb la intenció d’arribar a un elevat nivell de satisfacció.